Fællesspisning: Coq au vin m. kartoffelmos, rødder & salat

Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Aftenens ret er hønsefrikassé.

09
10
2024
Slowburn Brewing Co-op

Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Læs deres invitation nedenfor og orientér jer om aftenens ret:

Fællesspisning i baren

Kom med til bords til bryggeriet Slowburns månedlige fællesspisning i vores hyggelige bar! Vores fantastiske kok Susanne Knage vil forkæle jer med et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer. Aftenens gæster sidder sammen ved langbord og får maden serveret på fade til deling.

Vi håber på at skabe en ramme for lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.

Tidspunkt:

Vi åbner baren kl 18:00 og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes bryggeriets egne øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren. Ønsker du et vegetarisk alternativ til kødet, så noter det i din bestilling.

Nyhed! Saunagus i Porten:

Det er muligt at komme til saunagus hos Just Sauna i vores Biergarten kl 20:00 efter maden. Billetter bookes ved at klikke her

Fællesspisning 2024:

18/9
Kalvetunge m. salsa verde, dampede grøntsager & kartofler

9/10
Coq au vin m. kartoffelmos, rødder & salat

13/11
Gule ærter m. flæsk, pølser & sennep. Dessert: Pandekager m. syltetøj

11/12
Julegilde a la Slowburn