Fællesspisning: Fransk cassoulet

Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Læs mere om Fællesspisning i Porten nedenfor og orientér dig også om dagens vegetar-tilbud.

12
02
2025
Slowburn Brewing Co-op

Rammen er simpel:

Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.

Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.

Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.

Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.

Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.