Porten er det nye samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i hjertet af Albertslund. Vi åbner op for store og små oplevelser alt fra øl og rock til kunst og fortællinger.
Planlæg dit kommende besøg her.
Den ikoniske grønne port bliver omdrejningspunktet for et nyt kulturelt centrum, der under navnet ’Porten’ bliver et trækplaster og samlingspunkt for hele Albertslund.
Læs mereSlowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Læs deres invitation nedenfor og orientér jer om aftenens ret:
Fællesspisning i baren
Kom med til bords til bryggeriet Slowburns månedlige fællesspisning i vores hyggelige bar! Vores fantastiske kok Susanne Knage vil forkæle jer med et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer. Aftenens gæster sidder sammen ved langbord og får maden serveret på fade til deling.
Vi håber på at skabe en ramme for lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Tidspunkt:
Vi åbner baren kl 18:00 og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes bryggeriets egne øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren. Ønsker du et vegetarisk alternativ til kødet, så noter det i din bestilling.
Nyhed! Saunagus i Porten:
Det er muligt at komme til saunagus hos Just Sauna i vores Biergarten kl 20:00 efter maden. Billetter bookes ved at klikke her
Fællesspisning 2024:
18/9
Kalvetunge m. salsa verde, dampede grøntsager & kartofler
9/10
Coq au vin m. kartoffelmos, rødder & salat
13/11
Gule ærter m. flæsk, pølser & sennep. Dessert: Pandekager m. syltetøj
11/12
Julegilde a la Slowburn
Slowburn slår dørene op for endnu en hyggelig aften med fællesspisning i deres hyggelige bar. Læs deres invitation nedenfor og orientér jer om aftenens ret:
Fællesspisning i baren
Kom med til bords til bryggeriet Slowburns månedlige fællesspisning i vores hyggelige bar! Vores fantastiske kok Susanne Knage vil forkæle jer med et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer. Aftenens gæster sidder sammen ved langbord og får maden serveret på fade til deling.
Vi håber på at skabe en ramme for lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Tidspunkt:
Vi åbner baren kl 18:00 og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes bryggeriets egne øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren. Ønsker du et vegetarisk alternativ til kødet, så noter det i din bestilling.
Nyhed! Saunagus i Porten:
Det er muligt at komme til saunagus hos Just Sauna i vores Biergarten kl 20:00 efter maden. Billetter bookes ved at klikke her
Fællesspisning 2024:
18/9
Kalvetunge m. salsa verde, dampede grøntsager & kartofler
9/10
Coq au vin m. kartoffelmos, rødder & salat
13/11
Gule ærter m. flæsk, pølser & sennep. Dessert: Pandekager m. syltetøj
11/12
Julegilde a la Slowburn
Museet om Statsfængslet Vridsløselille holder åbent den sidste søndag i hver måned fra kl. 13.00-15.00. Find dem på Facebook og orientér dig om seneste nyt inden dit næste besøg.
Gå på opdagelse i det historiske museum om Statsfængslet Vridsløselille og se alle de udstillede klenodier, fotografier, registre og mapper fra den knap 160 års fængslende historie bag den ikoniske port.
Se også de udstillede genstande som fængslets fanger og indsatte har lavet gennem tiden; alt fra hashpiber til reb brugt i flugtforsøg.
Museets kustoder består af fængslets tidligere ansatte som kan besvare alle spørgsmål om livet bag tremmer, og beretter om de utrolige historier, som er sket bag Vridsløses tykke mure.
Museets adresse er Fængselsvej 2, 1. sal, lige ved siden af fængslet
Entre kr. 25., kontant eller MobilePay ved indgangen.
Målgruppe 10+ (for interessen især)
En adgang til museet giver ikke adgang til selve fængslet. Rundvisning i det tidligere fængsel kan bestilles ved at klikke her - her kan du bestille rundvisning til de fleste weekender kl. 12.00 og 14.30.
Rammen er simpel:
Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til månedlig fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.
Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.
Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Marts: 12.03.25
Oksehale Ragout tilberedt med Mørkeræd (mørk pilsner), rodfrugter og serveret med kartoffelmos. Serveret med en kålsalat.
Vegetarisk: Ølbraiseret portobello serveret med samme tilbehør.
April: 23.04.25
Forloren hare med tyttebær, dampede grøntsager og kogte kartofler. Serveret med mormor salat.
Vegetarisk: Stegte ærteproteiner serveret med samme tilbehør.
Maj: 14.05.25
Moules frites. Dampede muslinger med Seaside Slumber (sur øl), skalotter, piskefløde og urter. Hertil friterede kartofler og grøn salat med spinat, grønærter, sennepsdressing og små grønne linser.
Vegetarisk: Fyldig suppe med bønner og grøntsager. Samme tilbehør.
___________
Venue: Porten Vridsløse - Værkstedet
Døre: 20:00
Show: 21:00
Billetter: 149 DKK
Ungbillet (under 25 eller studerende): 99 DKK
___________
Skt. DeLarge
Rapper/producer Skt. DeLarge er før blevet kaldt ‘noget så sjældent som en original i
hiphop-land’ og har imponeret og overrasket den danske undergrundsscene siden
2020 med sin ekspressive men eftertænksomme blanding af alternativ rap, noise og digital hardcore.
Hans satiriske iscenesættelse og eksperimenterende, forvrængede musiske univers
er gennemsyret af vrede og skrøbelighed, hvor med han angriber emner som toksisk
maskulinitet, fremmedhad, kapitalisme og ukritisk populærkultur.
Salver
SALVER spiller dansksproget postpunk tilsat post-hardcore og støjrock samt en knivspids doom og black metal. I mødet mellem stærke melodiske guitarpassager og febrilske, fremmedgjorte og formørkede sindsstemninger skabes der er en bidende støjflade hvor følelserne får frit spil.
SALVER udgav i November 2022 deres debut EP ‘JEG VED IKKE HVOR JEG SKAL HEN’, hvor den støjende lydmur møder lyrik der kaster henblik mod forfald, vrede, eufori og længsel.
I 2024 udgav de dobbeltsinglen ‘SKJUL//LØFTERNE’, hvor følelserne kommer til udtryk i en mere rytmisk og dyrisk energimæssig kontekst.
SALVER er dysten mellem bittersøde følelser og skærebrænder-larm.
praytell.
praytell. er en eksperimenterende hiphop/punk rap artist, som specialiserer sig i obskure, støjende beats, med ligetil lyrik om mentale problemer, ensomhed, depression, stofmisbrug og andre aspekter af livet, som måske ikke er så rare. Med musikken vil han gerne vise hvordan det er at leve med disse problemer, og gør dette ved at bruge dissonans, utraditionelle samples, distortion og meget mere. Med det sagt, er budskabet at livet kan blive bedre, og problemer kan blive løst.
Live kan du forvente høje 808’s, distortede synthesizere og ude af det ordinære samples, med hårdt rammende trommer og en meget dynamisk vokal udførsel.
Rammen er simpel:
Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til månedlig fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.
Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.
Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Marts: 12.03.25
Oksehale Ragout tilberedt med Mørkeræd (mørk pilsner), rodfrugter og serveret med kartoffelmos. Serveret med en kålsalat.
Vegetarisk: Ølbraiseret portobello serveret med samme tilbehør.
April: 23.04.25
Forloren hare med tyttebær, dampede grøntsager og kogte kartofler. Serveret med mormor salat.
Vegetarisk: Stegte ærteproteiner serveret med samme tilbehør.
Maj: 14.05.25
Moules frites. Dampede muslinger med Seaside Slumber (sur øl), skalotter, piskefløde og urter. Hertil friterede kartofler og grøn salat med spinat, grønærter, sennepsdressing og små grønne linser.
Vegetarisk: Fyldig suppe med bønner og grøntsager. Samme tilbehør.
Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse. Tilmelding foregår foreløbig via hjemmesiden Vridsløse.dk.