Porten er det nye samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i hjertet af Albertslund. Vi åbner op for store og små oplevelser alt fra øl og rock til kunst og fortællinger.
Planlæg dit kommende besøg her.
Den ikoniske grønne port bliver omdrejningspunktet for et nyt kulturelt centrum, der under navnet ’Porten’ bliver et trækplaster og samlingspunkt for hele Albertslund.
Læs mereRammen er simpel:
Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til månedlig fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.
Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.
Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Marts: 12.03.25
Oksehale Ragout tilberedt med Mørkeræd (mørk pilsner), rodfrugter og serveret med kartoffelmos. Serveret med en kålsalat.
Vegetarisk: Ølbraiseret portobello serveret med samme tilbehør.
April: 23.04.25
Forloren hare med tyttebær, dampede grøntsager og kogte kartofler. Serveret med mormor salat.
Vegetarisk: Stegte ærteproteiner serveret med samme tilbehør.
Maj: 14.05.25
Moules frites. Dampede muslinger med Seaside Slumber (sur øl), skalotter, piskefløde og urter. Hertil friterede kartofler og grøn salat med spinat, grønærter, sennepsdressing og små grønne linser.
Vegetarisk: Fyldig suppe med bønner og grøntsager. Samme tilbehør.
Rammen er simpel:
Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til månedlig fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.
Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.
Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Marts: 12.03.25
Oksehale Ragout tilberedt med Mørkeræd (mørk pilsner), rodfrugter og serveret med kartoffelmos. Serveret med en kålsalat.
Vegetarisk: Ølbraiseret portobello serveret med samme tilbehør.
April: 23.04.25
Forloren hare med tyttebær, dampede grøntsager og kogte kartofler. Serveret med mormor salat.
Vegetarisk: Stegte ærteproteiner serveret med samme tilbehør.
Maj: 14.05.25
Moules frites. Dampede muslinger med Seaside Slumber (sur øl), skalotter, piskefløde og urter. Hertil friterede kartofler og grøn salat med spinat, grønærter, sennepsdressing og små grønne linser.
Vegetarisk: Fyldig suppe med bønner og grøntsager. Samme tilbehør.
Rammen er simpel:
Bryggeriet inviterer indenfor i varmen til månedlig fællesspisning i deres hyggelige bar!
Kokken Susanne Knage serverer et dejligt måltid mad tilberedt med årstidens råvarer til deling ved langbord.
Kom og tag del i lokalt fællesskab, madglæde, nye bekendtskaber og nærvær.
Slowburn åbner baren kl. 18:00, og maden bliver serveret 18:30.
Der kan købes øl, vin, alkoholfri øl, sodavand mm i baren.
Jan: 15.01.25
Dagens fisk, ovnbagt med selleripure sauce af Deianira (sur øl) og små, bagte kartofler. Hertil linsesalat med rodfrugter, tomater og persille.
Vegetarisk: Kål-bøffer serveret med samme tilbehør.
Feb: 12.02.25
Cassoulet. Fransk ret med masser af bønner, tomat, pølser, and og gris. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Vegetarisk: Bønneret med tomat og ærteprotein. Serveret med en grøn salat med fennikel.
Marts: 12.03.25
Oksehale Ragout tilberedt med Mørkeræd (mørk pilsner), rodfrugter og serveret med kartoffelmos. Serveret med en kålsalat.
Vegetarisk: Ølbraiseret portobello serveret med samme tilbehør.
April: 23.04.25
Forloren hare med tyttebær, dampede grøntsager og kogte kartofler. Serveret med mormor salat.
Vegetarisk: Stegte ærteproteiner serveret med samme tilbehør.
Maj: 14.05.25
Moules frites. Dampede muslinger med Seaside Slumber (sur øl), skalotter, piskefløde og urter. Hertil friterede kartofler og grøn salat med spinat, grønærter, sennepsdressing og små grønne linser.
Vegetarisk: Fyldig suppe med bønner og grøntsager. Samme tilbehør.
Museet om Statsfængslet Vridsløselille holder åbent den sidste søndag i hver måned fra kl. 13.00-15.00. Find dem på Facebook og orientér dig om seneste nyt inden dit næste besøg.
Gå på opdagelse i det historiske museum om Statsfængslet Vridsløselille og se alle de udstillede klenodier, fotografier, registre og mapper fra den knap 160 års fængslende historie bag den ikoniske port.
Se også de udstillede genstande som fængslets fanger og indsatte har lavet gennem tiden; alt fra hashpiber til reb brugt i flugtforsøg.
Museets kustoder består af fængslets tidligere ansatte som kan besvare alle spørgsmål om livet bag tremmer, og beretter om de utrolige historier, som er sket bag Vridsløses tykke mure.
Museets adresse er Fængselsvej 2, 1. sal, lige ved siden af fængslet
Entre kr. 25., kontant eller MobilePay ved indgangen.
Målgruppe 10+ (for interessen især)
En adgang til museet giver ikke adgang til selve fængslet. Rundvisning i det tidligere fængsel kan bestilles ved at klikke her - her kan du bestille rundvisning til de fleste weekender kl. 12.00 og 14.30.
OCR Vestegnen (Obstacle Course Racing) er et træningsfællesskab for alle, og alle kan deltage.
Hvis man ikke er medlem kan man betale pr. måned eller pr. gang.
Tilmelding sker via OCR's Facebook side.
Mandags Workout (WOD), kl. 17.00-18.00 i Porten
Her laver vi en super lækker WOD (Workout of the day) med OCR og hybrid træning, funktionel styrke, OCR teknik og cardio-inspireret træning.
Det foregår uden- og indendørs og alle kan være med. Træningen er skalérbar, hvor vi tager udgangspunkt i den enkeltes niveau.
Tirsdags Hybrid workout (WOD) kl. 19.00-20.00 iPorten
Om tirsdagen byder vi på træningstur bag murene. Det bliver en WOD, der byder på styrke, cardio og endurance med inspiration fra fitness race som f.eks. HYROX.
Det foregår uden- og indendørs og alle kan være med.
Vores træning er altid skalérbar, hvilket vil sige, at alt er med udgangspunkt i den enkeltes niveau.
Torsdags Hybrid workout (WOD) kl. 17.00-18.00 i Porten
Om torsdagen byder vi på træningstur bag murene. Det bliver en WOD, der byder på styrke, cardio og funktionelle øvelser. Det foregår uden- og indendørs og alle kan være med.
Også om torsdagen er vores træning skalérbar, hvilke vil sige: hybridtræning, funktionel styrketræning og cardio - altsammen med udgangspunkt i den enkeltes niveau.
Obstacle Course Racing er det ultimative sports- og træningsfællesskab på Vestegnen, med medlemmer fra hele landet.
Vi deler en passion for træning, en aktiv livsstil og fællesskab!
Hos OCR Vestegnen dyrker vi bl.a. OCR (forhindringsløb), HYROX inspireret, funktionel styrketræning, trail og almindelige løb.
Ligegyldigt om du er nybegynder, erfaren atlet, motionist eller eliteudøver, så er her plads til alle, uanset alder konditionsniveau.
I OCR Vestegnen handler det om fællesskab, hvor du kan finde hjælp, motivation og den ”hestesko”, der nogle gange mangler.
OCR Vestegnen er ikke bare en sports- og idrætsforening - vi er et aktivt medlem af DGI. Vi er dedikerede til at skabe et stærkt fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og understøttet, uanset niveau.
Vores fokus er at inspirere og motivere vores medlemmer til at nå deres træningsmål, og skabe sjove og udfordrende oplevelser sammen.
Se mere på vores Facebook side og hjemmeside.
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores OCR-familie og dele det adrenalinsus, som vores sport har at tilbyde.
Slowburn inviterer indenfor i bryggeriet til deres ugentlige 'Tour & Tasting'. Lær om produktionen bag deres øl, og bliv klogere på Slowburns vision, imens du smager dig igennem fem af deres karakteristiske øl.
Nedenfor kan du læse mere om deres arrangement her i Porten - og du kan altid kontakte dem direkte på info@slowburn.coop.
On Fridays we invite you inside our brewery for a guided Tour & Tasting. You will learn the basics behind how beer is brewed and thestory and vision of our project while you get an in depth tasting of 5 different beers in 15 cl pours.
To add to the Friday fun, you will get 10% discount at our cozy Taproom after the tasting (same day only). The Taproom is open 15:00-00:00 with 10 beertaps, grilled cheese sandwiches, board games and more.
Address: Slowburn Brewing Co-op Fængselsvej 43 2620 Albertslund
Every Friday
Start: 16.30
Duration: 1-1,5 hours
Ticket: 250kr
Ticket link: https://slowburn.coop/products/tour-tasting
Language: The tour will often be held in Danish, but we can't guarantee it, and if we have non-Danish speaking guests attending we will do it in English.
Modtag nyheder om begivenheder i Porten og den kommende bydel Vridsløse. Tilmelding foregår foreløbig via hjemmesiden Vridsløse.dk.